Троен филтер на централен довод

6,990ден

Филтер кој штити од бигор, хлор, песок и тешки метали. Овој филтер се користи за прочистување на водата во целата куќа со тоа што се поставува […]

Филтер кој штити од бигор, хлор, песок и тешки метали.
Овој филтер се користи за прочистување на водата во целата куќа со тоа што се поставува на главната цевка преку која влегува вода во вашиот дом.

gdpr-image
Оваа веб-страна користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-страна се согласувате со нашата Политика за заштита на приватност.
READ MORE