Филтер за чешма

927ден

Филтер кој природно ги задржува минералите присутни во водата и ефикасно го намалува присуството на песок, бигор, хлор, тешки метали и разни органски загадувачи.
* Се поставува на постоечката чешма (одговара на сите чешми).
* Функционира на база на активен јаглен каде се прочистува водата.

gdpr-image
Оваа веб-страна користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-страна се согласувате со нашата Политика за заштита на приватност.
READ MORE