Единечен филтер за прочистување на вода

1,650ден

Филтер со кој ќе ги заштитите сите апарати за домаќинство (бојлер, машина за садови, машина за перење, соларни системи).
Најдобар извор чиста вода – за здраво тело и здрав живот, филтер кој штити од хлор, бигор, песок и тешки метали.
Филтер за вода кој го чува вашето здравје и околината и се поставува на главната цевка преку која влегува вода во вашиот дом!
Пијте свежа и чиста вода секој ден.
Важност на гаранција 5 години.
Европски производ.
Обезбеден сервис.

Филтер со кој ќе ги заштитите сите апарати за домаќинство (бојлер, машина за садови, машина за перење, соларни системи).
Најдобар извор чиста вода – за здраво тело и здрав живот, филтер кој штити од хлор, бигор, песок и тешки метали.
Филтер за вода кој го чува вашето здравје и околината и се поставува на главната цевка преку која влегува вода во вашиот дом!
Пијте свежа и чиста вода секој ден.
Важност на гаранција 5 години.
Европски производ.
Обезбеден сервис.

gdpr-image
Оваа веб-страна користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-страна се согласувате со нашата Политика за заштита на приватност.
READ MORE