КВАЛИТЕТН ЖИВОТ ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО

Платинум Лајн е фирма основана во 2017та година.
Нашата цел е да ви обезбедиме најквалитетни производи наменети за чиста вода за пиење, квалитетен воздух и квалитетен сон, на економичен и едноставен начин.
Квалитетниот живот и вашето здравје се наши приоритети.
Производите на Платинум Лајн за спиење се изработени по највисоките светски и европски нормативи за квалитет. Анатомски, антиалергиски и антибактериски производи наменети за сите групи на луѓе кој сакаат да си го сочуваат своето здравје и подобрат квалитетот на својот сон.
Филтрите за вода се лиценциран производ и сме генерални застапници за овие филтри на територијата на Македонија.
Американски производ со 10 години гаранција кој обезбедува квалитетна и чиста вода за пиење преку процес на реверзна осмоза.

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Производите на Платинум Лајн ги користам повеќе години и сум исклучително задоволен од нивниот квалитет, конкретно филтерот за реверзна осмоза го имам повеќе години и со редовна замена на филтрите го продолжувам животот на самиот филтер и квалитетот на живот на моето семејство воедно, секако тука се и луѓето задолжени за негова замена кои се секогаш професионални во нивната задача

Адем Рамадани, Пејач