5то степен филтер со реверзна осмоза (во кутија)

11,999ден

Реверзна осмоза е процес на идеално прочистување на водата до 10 000 – ти дел од микронот при што се добива идеална вода за пиење и […]

Реверзна осмоза е процес на идеално прочистување на водата до 10 000 – ти дел од микронот при што се добива идеална вода за пиење и готвење.

Филтрираната вода е драгоцена за човечкото тело – го хидрира, освежува и подмладува.
Со започнување на утрото со чиста филтрирана вода го подготвувате телото да се справи со целиот стрес и напор во текот на денот.

gdpr-image
Оваа веб-страна користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-страна се согласувате со нашата Политика за заштита на приватност.
READ MORE