Филтер за вода на база на реверзна осмоза.

11,999ден

Американски 5то степен филтер за вода на база на реверзна осмоза. Составен од 1микронски седиментен филтер карбон филтер, активен јаглен, реверзна осмоза и минерализатор. Водата ја […]

Американски 5то степен филтер за вода на база на реверзна осмоза.
Составен од 1микронски седиментен филтер
карбон филтер, активен јаглен, реверзна осмоза и минерализатор.
Водата ја прочистува до 0,001 микрон
100% ја прочистува водата од бигор, хлор, тешки метали, бактерии, вируси и органски соединенија.

5 години гаранција

Можност за плаќање на 12 рати

gdpr-image
Оваа веб-страна користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-страна се согласувате со нашата Политика за заштита на приватност.
READ MORE