Јорган 4 годишни времиња

2,300ден3,300ден

Јорганот 4 годишни времиња е изработен од микрофибер влакна благодарение на кои овој јорган е мек и удобен.
Јорганот е многу лесен и погоден за користење преку целата година
Може да се користи како летен и како зимски удобен јорган

Благодарение на микрофибер влакната, брзо се суши и не ја губи формата и структурата при перење или при употреба.

Јорганот се одржува така што се пере во машина на 60степени

Достапен е во две димензии
140x 200
200×200

Јорганот 4 годишни времиња е изработен од микрофибер влакна благодарение на кои овој јорган е мек и удобен.
Јорганот е многу лесен и погоден за користење преку целата година
Може да се користи како летен и како зимски удобен јорган

Благодарение на микрофибер влакната, брзо се суши и не ја губи формата и структурата при перење или при употреба.

Јорганот се одржува така што се пере во машина на 60степени

Достапен е во две димензии
140x 200
200×200

gdpr-image
Оваа веб-страна користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-страна се согласувате со нашата Политика за заштита на приватност.
READ MORE