Наддушек со магнети

10,000ден15,000ден

Наддушекот со магнети функционира на принцип на магнетна терапија. Магнетната терапија го има следново дејство врз човековиот организам: го стимулира имунолошкиот систем ги намалува болките од […]

Наддушекот со магнети функционира на принцип на магнетна терапија.

Магнетната терапија го има следново дејство врз човековиот организам: го стимулира имунолошкиот систем ги намалува болките од сите облици, пред се костобол.
Магнетната терапија може да ги ублажи симптомите на следниве болести: Реума, остеопороза, артритис, ишијас, атрофија, крвен притисок, мултипла склероза, Лумбаго, дијабетис, хипертензија, хронични главоболки и многу други.

Ја поттикнува  циркулацијата на крвта, го забрзува зараснувањето на раните по операција, ги ублажува симптомите на депресија, а постои одредено тврдење дека е речиси совршена за лекување на несоница и за редукција на стресот.

gdpr-image
Оваа веб-страна користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-страна се согласувате со нашата Политика за заштита на приватност.
READ MORE