Класична перница

840ден

Класична перницаКласичната перница е полнета со микровлакна, кои овозможуваат проток на воздухот.

Од страната има патент за регулирање на висината на перницата.

Овозможува правилна поставеност на вратот во однос на главата.
При што помага при болки во вратот и главата

Димензии на перницата 50×70
Перницата се пере во машина на 40-60 степени

Класична перницаКласичната перница е полнета со микровлакна, кои овозможуваат проток на воздухот.

Од страната има патент за регулирање на висината на перницата.

Овозможува правилна поставеност на вратот во однос на главата.
При што помага при болки во вратот и главата

Димензии на перницата 50×70
Перницата се пере во машина на 40-60 степени

gdpr-image
Оваа веб-страна користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-страна се согласувате со нашата Политика за заштита на приватност.
READ MORE