Бокал за прочистување на вода

1,650ден

Ефикасниот бокал за филтер за вода го подобрува вкусот и мирисот на вашата вода за пиење со значително намалување на штетните нечистотии кои се наоѓаат во […]

Ефикасниот бокал за филтер за вода го подобрува вкусот и мирисот на вашата вода за пиење со значително намалување на штетните нечистотии кои се наоѓаат во градската вода.
Има индикатор за капацитетот на филтерот што ви покажува колку време преостанува додека касетата треба да се замени.
Сите делови се произведени од материјали одобрени за контакт со храна и исто така не содржат БПА хемикалии.💦❗️
Пакетот вклучува филтер B25 (B100-25) со бокалот.❗️
Филтрите кои одговараат на бокалот се: B25 (B100-25) и B25Mg (ја збогатува водата со магнезиум)

gdpr-image
Оваа веб-страна користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-страна се согласувате со нашата Политика за заштита на приватност.
READ MORE