Акција Перница + Јорган

2,999ден

Класична перницаКласичната перница е полнета со микровлакна, кои овозможуваат проток на воздухот.

Од страната има патент за регулирање на висината на перницата.

Овозможува правилна поставеност на вратот во однос на главата.
При што помага при болки во вратот и главата

Димензии на перницата 50×70
Перницата се пере во машина на 40-60 степени

 

Јорганот 4 годишни времиња е изработен од микрофибер влакна благодарение на кои овој јорган е мек и удобен.
Јорганот е многу лесен и погоден за користење преку целата година
Може да се користи како летен и како зимски удобен јорган

Благодарение на микрофибер влакната, брзо се суши и не ја губи формата и структурата при перење или при употреба.

Јорганот се одржува така што се пере во машина на 60степени

Достапен е во две димензии
140x 200
200×200

Класичната перница е полнета со микровлакна, кои овозможуваат проток на воздухот.

Од страната има патент за регулирање на висината на перницата.

Овозможува правилна поставеност на вратот во однос на главата.
При што помага при болки во вратот и главата

Димензии на перницата 50×70
Перницата се пере во машина на 40-60 степени

 

Јорганот 4 годишни времиња е изработен од микрофибер влакна благодарение на кои овој јорган е мек и удобен.
Јорганот е многу лесен и погоден за користење преку целата година
Може да се користи како летен и како зимски удобен јорган

Благодарение на микрофибер влакната, брзо се суши и не ја губи формата и структурата при перење или при употреба.

Јорганот се одржува така што се пере во машина на 60степени

Достапен е во две димензии
140x 200
200×200

gdpr-image
Оваа веб-страна користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-страна се согласувате со нашата Политика за заштита на приватност.
READ MORE